Boven de lijn

Klagen, je slachtoffer voelen van de situatie en weinig energie hebben. Het zijn typische kenmerken van mensen die ‘onder de lijn’ zijn. De kunst is dan om weer ‘Boven de Lijn’ te komen. Want dan ben je in flow, voel je je vitaal en gaat het leven je makkelijk af. Hoe je dat voor elkaar krijgt, leer je in deze workshop.

Wat gaan we doen?

Onze trainers leren je hoe je in flow en dichter bij jezelf komt. Hoe je makkelijker je doelen bereikt en meer plezier uit je leven haalt. Je krijgt snelle en eenvoudige tools om maximaal te presteren en plezier te ervaren in je werk en in je leven. Na deze workshop heb je alle handvatten om het beste uit jezelf te halen.

Wat levert deze workshop/training* je op?

  • Je wordt effectiever en efficiënter: je bereikt makkelijker je doelen en bespaart jezelf heel veel tijd.
  • Je verbreedt je horizon en krijgt een heldere focus. Je ziet en pakt meer kansen, waardoor je resultaten en je rendement verbeteren.
  • Je vergroot je EQ. Hierdoor heb je meer plezier in het leven en werk je succesvoller samen met anderen.

Trainingen/Workshops van Boven de Lijn zijn bovendien altijd een boeiende en inspirerende belevenis.

Voor wie?
Deze workshop/training is een must voor iedereen die een inspirerende leider wil zijn, een betere ondernemer of professional en een leuker mens! 

*Kies voor de inspirerende workshop (Dagdeel) of verdiepende training (Dag). Bepaal met de trainer jouw doelen voor je team en kies samen de benodigde sessie.

Neem nu contact op met Desiree Dankers

Onze trainers leren je hoe je in flow en dichter bij jezelf komt. Hoe je makkelijker je doelen bereikt en meer plezier uit je leven haalt.