Wie zijn wij

De tools en trainingen van Mooving People zijn ontsproten aan het creatieve brein van Desiree Dankers en Berry Koeleman.

Desiree Dankers

Desiree Dankers

Partner bij Koeleman, Sterk & Partners, eigenaar van Mooving People

Desiree is een zeer ervaren businesscoach, adviseur en trainer op het gebied van vitaal werken, werkgeluk en werkstress en burn-outpreventie.

In ruim vijfentwintig jaar hielp zij meer dan duizend professionals uit allerhande organisaties om meer plezier uit hun werk te halen, hun talenten optimaal te benutten en de beste versie van zichzelf te worden.

Doortastend, dynamisch en altijd met een knipoog – dat is de manier waarop Desiree Dankers jouw mensen in beweging krijgt en laat bruisen van energie. Samen met Boven de Lijn bedacht zij de VitaliteitsScan©.

Haar missie is de enorme kracht van vitaliteit te laten werken voor heel de BV Nederland. Elk team dat met haar aan de slag gaat, ervaart het: leven met passie en een opgeruimd hart en hoofd draagt direct bij aan nog meer zakelijk succes!

Berry Koeleman

Initiatiefnemer en oprichter van Koeleman, Sterk & Partners

Berry is ondernemer in hart en nieren.

Hij bracht tientallen bedrijven tot grote bloei, wat hem tot inspirerend voorbeeld maakt voor mensen die succesvol willen zijn.

Heftige gebeurtenissen later in zijn leven daagden Berry uit tot persoonlijke groei.

De kennis en inzichten die hij opdeed, zet hij nu in om anderen zakelijk en persoonlijk te helpen groeien. Hij is de bedenker van Boven de Lijn en ontwikkelde vele andere fantastische trainingen en tools.

Zijn motto? Doen waar je plezier in hebt, is de sleutel tot succes.

Berry Koeleman