iconbox-vitaliteitsscan-bord-invullen-444×268

Stap 1

VitaliteitsScan

De VitailiteitsScan is een zeer krachtige tool die een verfrissende en nieuwe kijk geeft op vitaal werken. Maak een vliegende start.

Meer weten?
Desiree Dankers teamcoach

Stap 2

Coaching

Een unieke aanpak waardoor je blijvend veerkrachtiger en vitaler wordt, nog meer werkplezier ervaart en je optimaler presteert. .

Meer weten?
vitaal werken

Stap 3

VITAAL WERKEN

Werken is topsport en vraagt veerkracht en vitaliteit. Mooving People gebruikt de slimme en doeltreffende tools uit de Boven de lijn® methode en brengt nog meer energie en werkplezier.

Meer weten?

Je hebt maar één leven, dus leef dat nu!

Herken je deze uitdaging?

“Ik ben vaak moe, gestrest. Ik mis de energie om te genieten, en krijg dit maar niet veranderd…”

Haal jij het beste uit jezelf?
In onze hectische, prestatiegerichte samenleving hebben veel mensen last van stress en zijn vaak moe. Ze zijn altijd maar bezig en ervaren grote druk. Veel professionals worden geleefd door de waan van de dag. Veel meer dan ze zouden willen. Ze hebben het knagende gevoel dat ze te weinig genieten en niet echt tot hun recht komen.

Kost het je geregeld moeite om energie te vinden en leuke dingen te doen? Laat je het er daarom vaak maar bij zitten? Heb je al vele tools en tips geprobeerd, maar zonder succes? Dan haal je niet het beste uit jezelf, je werk en je leven.

De impact als je nu niets doet

Hoelang houd je deze manier van werken en leven nog vol? Voor je het doorhebt, steven je af op een burn-out. Welke impact zou dat hebben? Op jouw gezondheid en geluk, en op je naasten? Voorkom dat je het plezier kwijtraakt in jouw werk, of erger nog: in jouw leven.

Zo kom je in flow!

Gun jezelf de kans om echt aan de slag te gaan. Reken eens en voor altijd af met wat jou in de weg staat de beste versie van jezelf te zijn. 

Ben je vitaal, dan geeft dat ruimte en energie om bevlogen te werken en te leven. Neem zelf de regie. Besluit dat het écht anders moet, laat je coachen door Mooving People en kom weer in flow. Dit is het moment!

 

1. Beste versie van jezelf

1. Beste versie van jezelf

Je leert keuzes maken op basis van jouw kwaliteiten. Je ervaart een sterk gevoel van vrijheid: je doet je werk op jouw wijze, energiek en bevlogen. Hierdoor bereik je makkelijker betere resultaten, op een manier die écht voor jou werkt. Met deze beste versie van jezelf presteer je optimaal en bereik je de doelen die voor jou belangrijk zijn.

2. Veerkracht en vitaliteit

2. Veerkracht en vitaliteit

Je krijgt inzicht in wat je energie geeft en wat je energie kost. Je maakt je nieuwe, blijvende gewoonten eigen die je helpen om positief te denken en te doen. Je bent veerkrachtiger en voelt je fitter. Zo geniet je optimaal van de leuke dingen.

3. Nog meer plezier in je werk en leven

3. Nog meer plezier in je werk en leven

Werk en privé breng je in balans en maakt keuzes die bijdragen aan een leuker leven. Je reduceert je stress, komt in flow waardoor je meer tijd en energie overhoudt en makkelijker kunt ontspannen. Zo ervaar je nog meer plezier in je werk én in je leven.
logo Mooving People

Kom in actie, doe de QuickScan Vitaliteit en ontdek hoe het met jouw vitaliteit staat

Mooving People voor professionals