iconbox-wie-zijn-wij-sparkle-444×268

Wie zijn wij?

De tools en trainingen van Mooving People zijn ontsproten aan de creatieve breinen van Desiree Dankers en Berry Koeleman.

Meer weten?
iconbox-interessant-arrows-444×268

Interessant

Laat je inspireren door interessante artikelen en informatie over vitaal werken, optimaal presteren en werkplezier.

Meer weten?
bedrijfstraining

tevreden klanten

Gun jezelf een bevlogen en energiek team. Vele professionals waardeerden deze zeer succesvolle aanpak eerder met een 8+!

Meer weten?

Wie zijn wij

De tools en trainingen van Mooving People zijn ontsproten aan de creatieve breinen van Desiree Dankers en Berry Koeleman. Lees meer

Interessant

Laat je inspireren door interessante artikelen en informatie over vitaal werken, optimaal presteren en werkplezier. Lees meer

Tevreden klanten

Gun jezelf een bevlogen en energiek team. Vele professionals waardeerden deze zeer succesvolle aanpak eerder met een 8+! Lees meer

Zorgeloos ondernemen, wie wil dat nou niet?

Vitaal werken

Eigenlijk willen we allemaal hetzelfde: werken met plezier. Voor een werknemer betekent dit iets anders dan voor jou, als ondernemer. Bij Mooving People kennen wij de uitdagingen waar jij als ondernemer mee te maken hebt. We kennen ook de zorgen van jouw mensen. En we weten dat jullie elkaar heel hard nodig hebben. Vandaar dat we oplossingen hebben waar iedereen blij van wordt. Jouw werknemers met meer plezier aan het werk en jij kunt zorgeloos en succesvol ondernemen.

Waar we het voor doen
Het is onze missie heel werkend Nederland vitaal te krijgen. Zodat ze nog meer levenslust en energie hebben om plannen te verwezenlijken én te genieten. 

Wat ons beweegt
We moeten allemaal langer hard werken in een wereld die steeds sneller verandert. Dan is een leven lang LEUK werken belangrijk. Mensen willen trots zijn, een zinvolle bijdrage leveren en zich verantwoordelijk voelen. Sta je positief in het leven, dan geeft dat vertrouwen en creëer je mogelijkheden en kansen voor jezelf en anderen.

Doeltreffend en blijvend effectief
We geloven niet in ingewikkelde methodieken en tools; de oplossingen liggen vaak voor het oprapen als je weet waar je naar zoekt.  We richten ons daarom vooral op de mogelijkheden en positief denken en doen.  Daarbij maken we gebruik van slimme en doeltreffende tools uit de Boven de lijn® methode. Op die manier brengen we nog meer energie (terug) in jouw organisatie. Dat is de aanpak waar wij voor staan.

training voor executives

Moeiteloos

Zorgeloos ondernemen, wie wil dat nou niet? 

Stel je voor: werken in een bedrijf waar mensen met plezier werken en gemotiveerd zijn om het beste uit zichzelf te halen. 

Als ondernemer bepaal jij de strategie, doelen en faciliteer je mensen in hun werk. Iedere werknemer weet wat er moet gebeuren en voelt zich verantwoordelijk voor het bedrijf, de producten, diensten en de klant. Er is volop ruimte voor talent en eigen initiatief.  Jouw bedrijf heeft een geweldige aantrekkingskracht voor je mensen en je afnemers. Zo is ondernemen moeiteloos en zorgeloos.