management- en organisatietraining

training voor

Werkgevers

Een winning team door een ruim aanbod aan trainingen waarin bevlogenheid en optimaal presteren centraal staat.

meer informatie
bedrijfstraining

coaching voor

PROFESSIONALS

Een unieke aanpak waar door je blijvend veerkrachtiger en vitaler wordt, nog meer werkplezier ervaart en je optimaler presteert.

meer informatie
Mooving People vitaal werken (3)

optimaal

VITAAL WERKEN

Werken is topsport en vraagt veerkracht en vitaliteit. Mooving People gebruikt de slimme en doeltreffende tools uit de Boven de lijn® methode en brengen nog meer energie en werkplezier..

meer informatie

Wat levert de training op?

  • Bevlogen, betrokken en bruisende medewerkers.
  • Blijvend positieve verandering in je team en bedrijf.
  • Nog betere bedrijfsresultaten

Vitale medewerkers vol positieve energie zijn productiever. Ze oefenen een geweldige aantrekkingskracht uit op collega’s en klanten. Gefocust en pro-actief lopen ze graag een stapje harder. Ze zijn het ultieme visitekaartje voor jouw bedrijf.

Trainingsprogramma

We gaan in teamverband aan de slag met diverse vitaliteitsthema’s, zoals stress, werkplezier en live-work balans. Met de Boven de Lijn-methode leren we je team positief denken en doen. We realiseren verbinding en energie. We brengen kennis, inzicht en inspiratie die jouw medewerkers motiveren om blijvend vitaler te zijn. 

teambuilding

De succesformule die hierachter schuilgaat:

  • Jouw team komt in een winnende mood en kan meespelen in de Champions League.

  • Er ontstaat een positieve oplossingsgerichte vibe, waardoor jouw mensen efficiënter, productiever en met meer plezier werken.

  • Je krijgt een organisatie die veerkrachtig, weerbaar en wendbaar is met bevlogen, gemotiveerde en geïnspireerde medewerkers.