ZET VITALITEIT oP DE KAART | in jouw organisatie

Vitale medewerkers zijn goud waard

Vitale medewerkers zijn goud waard voor je organisatie. Ze bereiken meer, zijn positiever en prettiger in de omgang met collega’s, klanten en opdrachtgevers. Hierdoor word je als bedrijf aantrekkelijker. Dit merk je bij het werven van nieuwe collega’s, bij het aantrekken van klanten en aan de vele tevreden opdrachtgevers. Ook het verzuim, het verloop en de hoeveelheid fouten nemen af. Alle reden om vitaal werken bij je mensen onder de aandacht te brengen.

Maak vitaliteit voor iedereen belangrijk

Vitaliteit is voor eenieder van belang. Maar hoe maak je dat duidelijk? Hoe zorg je ervoor dat jouw mede-werkers het als hún feestje beschouwen? Hoe breng je het onderwerp tot leven in jouw organisatie? Hoe maak je het leuker en aantrekkelijker? En hoe laat je jouw mensen ervaren dat vitaliteit aansluit bij wat ze zelf belangrijk vinden? De oplossing: MET HET TEAMSPEL BALANCE CHALLENGE©

Wat levert op?

Vitaliteit is voor eenieder van belang. Maar hoe maak je dat duidelijk?
Met het teamspel balance challenge©
Waardevolle inzichten, voor jou en je team. Een glasheldere analyse en inventarisatie. Je hebt de uitdagingen direct op een rij.
Een gedeelde visie en een concreet plan. Een gezamenlijk vertrekpunt en visie. Je weet de prioriteiten en hebt een plan van aanpak om samen aan de slag te gaan.
Focus op vitaal werken. Een topteam wat er voor wil gaan. Iedereen ziet direct de nood-zaak om te investeren in de vitaliteit van het team.

Wat gaan we doen?

Eerst zijn jouw medewerkers aan zet.
  • Je speelt in kleine teams het Balance Challenge-spel. Samen wil je het doel bereiken.
  • De prikkelende vragen zetten je medewerkers aan het denken. Welke keuzes maak je? In het spel én in de praktijk.
  • De keuze is aan de speler. Ga je doelgericht op de eindstreep af … of kies je voor een energizer? Pas op dat je team niet uit balans raakt!
Lukt het om de vragen en opdrachten te volbrengen én het Balance-scorebord te vullen voor de tijd om is?

Het vervolg: visie, beleid én actie!

Na het spel deelt de begeleidende expert haar unieke visie op vitaliteit. Onder haar vakkundige en inspirerende leiding bespreken de teams hun bevindingen en plan van aanpak. De Balance Challenge© nodigt uit om direct in actie te komen. Het vormt de perfecte start voor het ontwikkelen van een duidelijke visie op vitaliteit en een inspirerend beleid, gedragen door iedereen!

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan snel contact met me op en dan vertel ik je graag meer.